Cap a Westerburg!

 

Hem entrevistat l’Arnau Ollé, estudiant de 2n de Dietètica de l’ETP Xavier, just abans de marxar cap Westerburg (Alemanya) a l’abril a fer una estada de pràctiques gràcies al Programa Erasmus+.





Què t'ha motivat a presentar-te a les beques Erasmus+?

La motivació va sorgir l’any passat pel simple fet de voler conèixer i viure una nova experiència a l’estranger. Finalment, he tingut l’oportunitat de poder fer un Erasmus a Alemanya aquest curs a través de la Fundació Barcelona FP i l’ETP Xavier; concretament unes pràctiques de dos mesos a una residència assistida per a gent gran.

Què esperes que t'aporti?

Espero poder guanyar experiència laboral i conèixer la pròpia cultura, així com la dinàmica de l’estil de vida que es porta aquí, per poder  veure la diferència entre Espanya i Alemanya en l’àmbit alimentari des d’una òptica  professional.

Estàs nerviós? Què és el que et preocupa més?

El que més em pot arribar a preocupar és que hi hagi algun problema en relació a la incorporació i estada al lloc de pràctiques, però confio en la coordinació entre la Xarxa FP Erasmus i el lloc de pràctiques. Respecte l’idioma no crec que sigui un problema greu perquè amb un bon nivell d'anglès a Alemanya et pots moure amb facilitat.


Des de l’ETP Xavier animem a l’Arnau a gaudir d’aquesta experiència i que més endavant ens expliqui com li va.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Leslie, una altra manera de veure el món

Carla, 2n Guia, unforgettable experience